Fasulyeli Kabak

Fasulyeli Kabak için yorumlar kapalı

fasulyeli kabak tarifi

Malzemeler:

• 3 adet kabak
• 2 çorba kaşığı haşlanmış fasulye
• 1 adet domates
• 1 orta boy soğan
• 1 çorba kaşığı sıvı yağ
• Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

3 adet kabağı 10 dakika haşlayın. Uzunlamasına ikiye kesin. 2 çorba kaşığı fasulyeyi robottan geçirin. Tuz ve karabiber ilave edin. Kabakların üzerine sürün.

Üzerine domates dilimleri ve halka doğranmış soğan koyun. Üzerinde 1 çorba kaşığı sıvıyağ gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.

Kabak Yemekleri

Kabak Yemekleri için yorumlar kapalı

Kabak işte kabaktan yapılan yemeklerin ortak adı, kabak kullanarak bir yemek yapıyorsanız bu odur işte tarifinde mutlaka ana öğe bulunur o da öyle birşey işte su falan da katıyoruz yiyoruz haloweende de kabaklara göz şeklinde delikler oyulur ve içine mum konur bizim cadılar bayramı diye duyduğumuz şey işte gerçi o yemek değildir ama bu da ek bilgi olsun. Kabak kafalı durumu kabağın pürüzsüz yapısından gelen bir teşbihtir tarifi de kolay olan bir yemektir pişirmesi biraz zordur ama kabağı seven o kadarına katlanır dimi ama

« önceki